Annons
Nyheter

Bröllop vecka 33

Nyheter • Publicerad 22 augusti 2006

Erik Johansson och Carolina Karlsson, Gårdby, överraskade släkt och vänner med vigsel i samband med dotterns dop den 8 juli i Gårdby kyrka. Brudnäbbar var parets döttrar Maja och Stina. Vigselförrättare var komminister Tina Lönneborg. Festen hölls hemma i parets trädgård. Brudparet har antagit namnet Johansson.

I S:t Knuts kapell vid Gråborg vigdes den 4 augusti Claes Persson och Ingbritt Johansson, Kalmar. Vigselförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund. Brudnäbb var Elin Persson. Solosång framfördes av Ingéla Strandh.

Annons

På stranden vid Sandbergen i Stora Frö vigdes den 10 augusti Alf Carlsson och Margarete Kit Carlsson, Södertälje. Vigselförrättare var Saga Sigvardsson. Bruden är sommarölänning sedan många år.

Lördagen den 5 augusti vigdes på Drottningskärs kastell, Aspö, Karlskrona, Martin Solberg och Åsa Andersson, Karlskrona. Brudgummen kommer från Lilla Frö och bruden från Kleva på Öland. I samband med vigseln antog bruden efternamnet Solberg.

I Böda kyrka vigdes den 22 juli Stefan Kärslund och Carolin Gullberg, Årsta. Paret är sommarölänningar och har anknytning till Byxelkrok. Vigselförrättare var Curt Nemell.

I Ljungby kyrka, Ljungbyholm, vigdes den 29 juli Michael Andersson och Signe Sohlberg, Mörbylånga. Vigselförrättare var Mildred Fischer. Sång och musik framfördes av Hedvig Sohlberg, Gudrun Sohlberg och Gabriella Stridhammar. Efter vigseln hölls festligheter i Sockenstugan.

I Källa gamla kyrka vigdes den 29 juli Robert Törnqvist och Madeleine Johansson, Kalmar. Brudgummen är son till Inga-Britt Törnkvist och Ronny Andersson. Bruden är dotter till Christina och Anders Johansson. Vigselförrättare var prosten Stig Johnsson. Tärna var brudgummens syster Anna Törnkvist och bestman var Niklas Norén. Bröllopsfest hölls för släkt och vänner i Källa bygdegård. Paret har antagit efternamnet Törnqvist.

Carl-Johan Pontén och Annika Persson, Stockholm, gifte sig lördagen den 27 maj i Voxtorps kyrka. Bruden är född och uppvuxen i Nybro och brudgummen i Kalmar. Vigselpräst var Henrik Roos, tärna Petra Forslid, marskalk Mattias Lenhoff och brudnäbb brudparets dotter Hedda. Bröllopsmiddagen ägde rum på Stufvenäs Gästgiveri.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons