Annons
Nyheter

Bröllop vecka 31

Nyheter • Publicerad 8 augusti 2006

I Kalmar Rådhus, vigdes på måndagen den 31 juli Fredrik Geiring och Jenny Ström, båda Kalmar. Vigselförrättare var Dessire Liljevall.

På Borgholms slott vigdes den 25 juni Dan Söderlund och Ewa Olsson, Stockholm. Med var parets barn Theo och Moa. Brudens far, Göran, är född i Borgholm.

Annons

Den 8 juli ägde vigsel rum vid Kolbodagården mellan Thomas Öström, Stockholm, son till Bo och Maine Öström, Luleå och Helena Johansson, Stockholm, dotter till Jan-Olof och Berit Johansson, Kalmar. Vigselförrättare var Ingemar Einarsson. Sång och musik framfördes av Malin Nilsson, Fredrik Elmemalm och Jonas Thiman. Bruden antar efternamnet Öström.

I Kalmar rådhus vigdes den 11 juli Lars och Anna Bernestrå, Kalmar.

I Borgholms slott, under bar himmel i Jungfrutornet, vigdes den 17 juni Tobias Österdal och Frida Loménius, Huddinge. Brudgummen är son till Björn och Maud Österdal och bruden är dotter till Stefan och Monika Loménius. Brudnäbbar var parets syskonbarn Felicia och Tilde. Vigselförrättare var Curt Nemell. Sång och musik framfördes av Per-Olof, Gunilla och Maria Rylander. Efter vigseln hölls bröllopsfest i Drabantsalen på slottet. Brudparet antog efternamnet Österdal.

Den 22 juli vigdes i Åby kyrka Anders Göransson och Åsa Hagstedt, Kalmar. Vigselförrättare var Alf Johansson. Brudtärna var Ylva Einarsson och bestman var Christian Squalli. Brudparet antar efternamnet Hagstedt.

I Kläckeberga kyrka vigdes de 1 juli Mikael Kainulainen och Heléne Bergman, Kalmar. Vigselförrättare var Magnus Walter. Solosång framfördes av Therese Wahlgren Sundén.

I Källa gamla kyrka vigdes på pingstafton Johan Berge och Karin Björkholm, Södertälje. Vigselförrättare var brudgummens far, David Berge. Bestman var Jonathan Berge och brudnäbbar var brudens gudbarn Klara och Alva. Musik framfördes av Linda Patring samt Carola och Filip Lönnqvist. Bröllopsfesten hölls på Källagården. Familjerna Berge och Björkholm är sommarölänningar på norra Öland.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons