Annons
Nyheter

Bröllop vecka 23

Nyheter • Publicerad 11 juni 2007

Mårten Tornberg och Ann Horndahl vigdes den 19 maj i Glömminge kyrka, Öland. Vigselförrättare var Bengt Sjöstrand och sång framfördes av Johanna Stedt och Daniel Ohlsén. Festligheterna fortsatte i Borgholms Slottsruin. Paret är bosatta i Göteborg.

Vigsel har ägt rum i Räpplinge kyrka den 18 maj mellan Mikael Anjou, Falun och Teresia Wiberg, Borgholm. Vigselförrättare var Martin Fogelberg. Bröllopsfest hölls på Borgholms Slott. Brudparet är bosatta i Stockholm.

Annons

I Hossmo kyrka vigdes den 26 maj 2007 Anders Larsson och Anette Fryxell, Kalmar. Vigselförrättare var Jacob Axén. Solosång framfördes av Kerstin Forsberg. Bröllopsmiddag hölls för släkt och vänner på Hotell Svanen.

Vigsel har ägt rum i Kalmar slottskyrka den 26 maj mellan Robert Kempe, son till Nils och Yvonne Kempe, och Camilla Mann, dotter till Håkan och Kerstin Mann. Vigselförrättare var Ola Isacsson. Bestman var Anders Lönnberg och Niclas Hedman. Tärnor var Jessica Mann och Caroline Jonzén. Paret är bosatt i Habo.

I Hossmo kyrka vigdes den 26 maj Oskar Svensson och Linda Prahl, Torsås. Vigselförrättare var Jakob Axén. Tärna var Sofia Svensson och marskalk Jesper Svensson. Med vid vigseln var även brudparets son William. För musiken stod Sam Edin och Linda Magnusson. I samband med vigseln tog brudgummen namnet Prahl.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons