Annons
Nyheter

Bröllop vecka 2

Nyheter • Publicerad 19 januari 2006

I Kalmar slottskyrka vigdes den 17 december Kenneth Svensson och Heléne Råsenfeldt, född Axelsson, båda Oskarshamn. Brudnäbbar var parets barn Isabella och Benjamin. Vigselförrättare var Leif Norrgård och solosång framfördes av Solweig Hjalmarsson-Bergh.

Brudgummen är son till Sibylla och Gilbert Svensson och bruden är dotter till Berit och Bertil Axelsson. Bröllopsfesten hölls på Hotel Sir William Törneby herrgård i Kalmar. Paret antog namnet Råsenfeldt.

På Nyårsafton ägde vigsel rum i Kalmar slottskyrka mellan Niklas Cederlöf och Josefine Arvidsson, Läckeby. Vigselförrättare var Kenneth Johansson. Tärna och marskalk var Marie Sundberg och Martin Tjäder. Sång framfördes av Ove Tullstam och kantor var Christer Svensson. Bröllopsfesten hölls på Calmar Stadshotell.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons