Annons
Nyheter

Bröllop vecka 15

Nyheter • Publicerad 19 april 2006

Vigsel har ägt rum lördagen den 18 mars i Dörby kyrka mellan Lars-David Bergmark och Gemma Olsson, Kalmar. Vigselförrättare var Lars-Olof Bergmark.Tärna var Cecilia Hermansson och marskalk Johannes Bergmark. I samband med vigseln döptes parets dotter Jasmine. Bröllopsfesten hölls i Paviljongen, Folkets Park, Kalmar.

I Kläckeberga kyrka vigdes den 1 april Niclas Ohlsson och Sahra Modler, Kalmar. Vigselförrättare var kyrkoherde Sven Bergsten. Tärna och bestman var Katrin Hästbacka och Johan Ohlsson. Brudnäbbar var Matilda Österdahl och Amanda Hultqvist. Med på bilden är brudparets dotter. Bröllopsfesten hölls på Törneby Herrgård. I samband med vigseln antogs släktnamnet Modler.

Vigsel har ägt rum mellan Axel Jungward och Maria Fernström. I samband med vigseln antog bruden brudgummens efternamn. Med på bilden är parets dotter Fanny. Familjen, som är bosatt i Kalmar, har också anknytning till norra Öland.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons