Annons
Nyheter

RM rånade på kvalseger (Se höjdpunkterna)

Nyheter • Publicerad 14 oktober 2014

RM hade spelet, lägena och även målen. Men saknade definitivt flytet.Första kvalmatchen av tre, den enda på hemmaplan, slutade 1–1 mot Överum.– Vi blir bestulna. Det är solklart mål, konstaterar Marcus Kraaijenbrink, tränare RM IF. Situationen en halvtimme in i första halvlek blev Runvallens snackis. Var bollen inne? Dessförinnan hade Sebastian Steen med en chipplobb av högre skolan fixat 1–0. Och när Emanuel Classon höll sig framme någon minut senare och blockade målvaktens utskjut rullade bollen obevekligt mot 2–0. Förbi mållinjen med en knapp decimeter innan målisen hann fick tag på den enligt undertecknad ÖB–sportreproter, placerad snett bakom mål. Men inte förbi mållinjen enligt domarna. – Jag blir vansinnig. Den är ju klart inne. 2–0 där och vi vinner matchen, menar "Kraaijen". RM malde på dock på. Vart det hetare laget, vann i stort sett varenda närkamp och var klart spelförande. Hampus Dorch sprang som om det inte fanns någon morgondag på kanten, "Wille" Andersson slet som en furie och Magnus Jansson vikarierade förtjänstfullt på mittbacken. – Det fungerade bra. Vi höll ihop det bakåt och borde gjort tre–fyra mål framåt, konstaterar "Mange". Se höjdpunkterna från matchen här (extern länk)Läs hela artikeln i tisdagens Ölandsbladet.MAGNUS ANDERBERG

Redaktion
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.