Kalmarsund hänger på i toppstriden

Femte segern på sju matcher. FBC Kalmarsund befäste sin position som topplag via 4-2 hemma mot Åstorp/Kvidinge.
Innebandy, juniorallsvenskan dam • Publicerad 12 november 2018
Amanda Lind gjorde 3-0-målet när FBC avgjorde matchen i slutet av den andra perioden.Foto: Magnus Jansson

Gästande Åstorp/Kvidinge vann den sista perioden med 2-0. Men då hade Kalmarsund redan 4-0 efter de två första. Laget tog sig därmed upp på andra plats i tabellen tack vare 4-2-segern.

FBC kom från en förlust mot serieledande Lund i förra omgången. Helgens drabbning avgjordes i slutet av den andra perioden. Det var då som Kalmarsund från 1-0 till 4-0 på en och en halv minut.

Laget har nu tagit 15 poäng på de sju inledande omgångarna. Sex poäng bakom obesegrade Lund.