FBC Kalmarsund Ungdom tog säsongens första trepoängare hemma mot Craftstaden.
Innebandy, juniorallsvenskan herr • Publicerad 12 november 2018
Oliver Samuelsson blev tvåmålsskytt.
Oliver Samuelsson blev tvåmålsskytt.Foto: Magnus Jansson

FBC Ungdom har haft en tuff start i juniorallsvenskan, men i den femte omgången kom första segern när bottenkonkurrenten Craftstaden besegrades med 8-3 i Färjehallen.

Trepoängaren bärgades i en något svängig historia. Kalmarsund tog ledningen med 3-0, men gästerna hämtade upp och 3-3-kvitteringen kom i inledningen av den tredje perioden.

Därefter tog FBC återigen kommandot och ryckte åt sig 5-3 innan tio minuter var spelat och kunde senare fastställa slutresultatet med tre mål i slutminuterna. Laget har nu fyra poäng på fem matcher.