Annons

Torsk med tvåsiffrigt: ”City är inte så bra som lag”

Den suveräna seriefavoriten Kalmar city körde över Högsrum med 10–2.
– De kommer väl promenera hem den här serien. Individuellt sett är de överlägsna, säger Martin Andersson.
Fotboll, div. 6, herr • Publicerad 30 april 2019

– Vi hade bestämt oss för att jävlas med dem från start, försöka pressa dem. Men ett division 6–lag kanske inte klarar det, säger Martin Andersson.

Redan efter tio minuter hade Kalmar city runnit iväg till 3–0.

Annons

– Det går så jädra snabbt. Sedan är det rökt och man ger ju upp lite som spelare. Killarna fick sig kanske en tankeställare vad som krävs personligen och som lag.

1–6 i paus blev 2–10 till slut.

– De har ju ett högre tempo och kommer väl promenera hem den här serien. Individuellt sett är de överlägsna, säger Martin Andersson.

– Men de är inte så bra som lag, skulle kunna vara mycket bättre.

Positivt från matchen – Filip Broman Tornemo gjorde två mål och var på vippen att fullborda med ett hattrick i 86:e minuten på straff.

– Han sätter den i mål men domaren blåser av för att en spelare är inne i straffområdet. Jag tycker det är lite löjligt att han ska pilla med sånt i en division 6-match när det står 2–10, konstaterar Martin.

– Han får slå om den och då missar han målet. En spelare är innanför den gången med men då struntar domaren i det.

Måndagens matcher:

Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons