Engvall fortsatt skadad i Belgien

Fotboll, exil • Publicerad 19 augusti 2019

IFK Kalmar fortsätter att plocka trepoängare i elitettan, men helgens seger borta mot Sundsvall satt långt, långt inne. Gästerna avgjorde mot jumbon via ett självmål på övertid. Fanny Nilsson startade på IFK:s innermittfält, men blev utbytt i den 70:e minuten.

I belgiska ligan fortsätter Mechelen att gå starkt. I helgen tog nykomlingen en 3-1-seger, hemma mot Cercle Brygge, och nu står man på tio inspelade poäng efter de fyra första matcherna.

För Gustav Engvalls del blev det dock inget spel den här helgen heller. Efter sin drömstart har nu 23-åringen missat de två senaste omgångarna på grund av en knäskada.

I den svenska division 1-fotbollen fortsätter Oskarshamsn AIK att gå tungt. I helgen kom en 3-1-förlust hemma mot Landskrona. Christopher Christensson spelade hela matchen och blev målskytt när han satte 1-1 i början av andra halvlek.

KFF-lånet Olle Lindqvist hoppade in i 72:a minuten. OAIK ligger för närvarande på nedflyttningsplats till division 2.