Annons

Backen växlar upp – återvänder till SSL

Division 1-spel med FBC Ungdom säsongen 18/19.
Säsongen 19/20 är Kristoffer Fält tillbaka i FC Helsingborg igen.
Innebandy • Publicerad 14 augusti 2019
Backen Kristoffer Fält lämnar FBC Kalmarsund Ungdom.
Backen Kristoffer Fält lämnar FBC Kalmarsund Ungdom.Foto: Magnus Jansson

Rutinerade Kristoffer Fält – med nio säsonger i SSL – flyttade till Kalmar förra sommaren och kombinerade sin civila tjänst på Svenska Innebandyförbundet med division 1-spel i FBC Kalmarsund Ungdom förra säsongen. Totalt blev det 13 poäng i den cyanblåa tröjan för backen, som nu lämnat sitt civila jobb och flyttat tillbaka till Helsingborg.

Samtidigt växlar FCH-ikonen upp sin innebandysatsning och i veckan blev det klart att Fält gör comeback i FC Helsingborg, som är SSL-konkurrent till FBC Kalmarsund.

– När jag och sambon Malin bestämde oss för att flytta hem till Helsingborg kändes det helt rätt att återvända och spela en vända till med Helsingborg. Jag har saknat att tävla med och mot de bästa spelarna i SSL, säger Kristoffer Fält till FC Helsingborgs hemsida.

Magnus JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons