Dramakomedi ska spelas in på Öland – audition i Rälla

Rälla Artikeln publicerades
Filmmannen Alexandre Ottoveggio har audition i Rällapaviljongen 13 april för filmen han ska spela in på Öland så passa på. Ta chansen att bli skådespelare!
Foto: Press
Filmmannen Alexandre Ottoveggio har audition i Rällapaviljongen 13 april för filmen han ska spela in på Öland så passa på. Ta chansen att bli skådespelare!

– Alexandre Ottoveggio skrev till oss och ställde en fråga. Han ska spela in en film och behöver lite raggarbilar och folk, och han undrade om vi kunde hjälpa till. Då sa jag att det är klart att vi hjälper till med det. Vi funkar så, säger Daniel Olsson på Rällapaviljongen.

– Är det nåt prank eller va fasen är detta, tänkte jag, så jag googlade honom. Alexandre Ottoveggio, har medverkat i Black Hawk Down och jobbat med Leonardo Di Caprio och Matt Damon med flera och gör nu kortfilmer som har rönt framgång i amerikanska filmfestivaler. Sist hade han tre utmärkelser därifrån. Så vi satt och snackade i fyra fem timmar i telefon och bollade idéer, säger Daniel Olsson.

Det behövs skådespelare till filmen, och de ska väljas ut vid en audition i Rällapaviljongen 13 april. Nu har du din chans att bli skådespelare. Rollerna som ska fyllas är kvinna 30-35 år, man cirka 40 år, man cirka 50-60 år och en polis samt jänkarbilar och motorcyklar. Filmen ska spelas in redan 20-21 april för att hinna blir klar att skickas till en filmfestival.

Alexandre är bland annat skådespelare, stuntman, filmmakare och kompositör med fransk-italienskt ursprung. Han är känd genom filmen Larbi, där han spelar boxaren Marcel Cerdan, och filmen Road To Kabul och andra filmer och TV-shows.

– Jag har gjort stand in-stunts för Leonardo Di Caprio och flera andra kända skådespelare i många år, men det har jag slutat med för jag vill inte bli skadad. Jag är nästan femtio år och måste tänka på livet framöver och jag har börjat gilla att vara bakom kameran, säger Alexandre.