Elva gula och ett poäng till Hulterstad

En match med stundtals kalabalik på Kvarnvallen slutade oavgjort för Hulterstad efter kvittering med nio minuter kvar av matchen.
Fotboll, Div. 6 • Publicerad 20 april 2018

Fredagskvällen bjöd på soligt men blåsigt fotbollsväder när det var seriepremiär för Hulterstads AIK på Kvarnvallen. Något härligare väder än match enligt de stundtals kalabalik situationerna tyckte publiken. En första halvlek som inleddes i öländsk motvind med mål av Halid Hodzic efter 20 minuter spelade. Innan första halvlek var över hoppade Hodzic av planen efter en skada men var tillbaka på planen igen i andra perioden.

11 gula kort och en utvisning delades ut av domaren där tre gula gick till Hulterstadsspelare. Det var en hetsig stämning både på och utanför planen och i 81:a minuten lyckades Kalmar City kvittera till 1-1. Ett resultat som inte hann räddas upp.