Nyheter

Vigda vecka 44

Nyheter • Publicerad 3 november 2009

Vigsel har ägt rum den 3 oktober i Kalmar slottskyrka mellan Per Nord och Lina Göransson, Jönköping. Brudgummen är son till Stig och Mona Noordh, Berga, och bruden är dotter till Ronny och Marita Göransson, Bäckebo. Vigselförrättare var Sven-Olof Wallinder och kantor var Mona Wallinder.

Bruden har antagit brudgummens efternamn Nord.

Den 25 juli vigdes Kenneth Persson och Frida Johansson, Mölndal, i S:t Laurentii kyrka i Falkenberg. Musik och sång framfördes av Jens Nilsson (brudens kusin), Rian van den Heuvel och Örjan Karlsson.

Paret har antagit släktnamnet Bäckman.

Bruden har tillbringat alla sina somrar på Öland där föräldrarna är uppvuxna och numera är bosatta.

Vigsel har ägt rum i Dörbykyrka den 8 augusti mellan Mattias Möller och Sara Griffin, Kalmar.

Vigseln förrättades av Gabriel Norrgård. Bestman var Tobias Wendt och tärna var Johanna Videla. Sång framfördes av Anna Adolfsson och Johan Brewitz.

Den 29 september vigdes i Kalmar Slottskyrka Henrik Jonsson och Anna Eriksson, Kalmar, som lovat att älska varandra i nöd och lust tills döden skiljer dem åt. Vigselförrättare var Pierre Falk. Martina Gustavsson och Mattias Blom var tärna respektive marskalk. Bröllopsfesten hölls på Calmar Hamnkrog. Bruden har antagit efternamnet Jonsson.

Den 15 augusti 2009 vigdes Monika Erlandsson, dotter till Danuta och Christer Erlandsson, Köpingsvik, och Måns Karlsson, son till Helena Håkansson och Lars Carlsson, Kalmar, i Kalmar Slottskyrka. Vigselförrättare var Mattias Rosenquist. Alina Barakat var brudtärna och Jens Högström var marskalk. Solosång framfördes av Pernilla Ingvarsdotter och Hannah Rydberg. Bröllopsfesten hölls på Slottshotellet i Kalmar. Paret är bosatta i Uppsala.

Den 25 juli vigdes Oskar Lind och Eva Johanssonhemma i trädgården i Saxnäs, Färjestaden. Sång och musik framfördes av Claes och Ulrika Johansson, vigselförrättare var Göran OT Dahlberg. Nu heter alla i familjen Lind.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.