Annons
Nyheter

Vigda vecka 43

Nyheter • Publicerad 27 oktober 2009

Anders Rydberg och Jenny Mollqvist, Lindås, vigdes i Kalmar slottskyrka den 9 september.

Vigseln förrättades av Christer Munter. Bestman var brudens söner Jonathan och Viktor, brudnäbb var brudparets dotter Freja. Sång framfördes av Emelie Augustinsson.

Annons

I samband med vigseln antog bruden namnet Rydberg.

Den 5 september vigdes Andréas Björneling och Elenore Svensson, Kalmar, i Dörby kyrka. Vigselförrättare var Gabriel Norrgård. Solosång framfördes av Sofia Palmgren. Bröllopsfesten hölls på Åmund, Hossmo.

Bruden har antagit efternamnet Björneling.

Nu har de blivit herr och fru Nyren, Fritjof Nyren och Lena Åberg, Åby. Vigselförrättare var Anna Erici. Tärnor var Matilda och Ofelia Lövqvist samt hunden Rambo.

Vigseln ägde rum på Borgholms slottsruin, Öland, den 9 september. Släkt och vänner gjorde denna dag till ett minne för livet. Systrarna K stod för den fina sången med kompanjering. Bröllopsfesten var på Solberga gård på Öland.

Vigsel har ägt rum i Hossmo kyrka, Kalmar, den 19 september, mellan Kristofer Wallin, son till Kerstin och Peter Wallin, och Lise-Lotte Karlsson, dotter till Maj och hennes framlidne make Birger Karlsson. Marskalk var Andreas Wallin och tärnor var Jennie Olofsson och Ann-Christine Karlsson. Vigselförrättare var Sofia Ekelund. Bröllopsfesten hölls på Stufvenäs gästgifveri. Kristofer och Lise-Lotte är bosatta i Kalmar, och bruden har antagit efternamnet Wallin.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons