Annons
Nyheter

Vigda vecka 34

Nyheter • Publicerad 26 augusti 2009

 

 

Annons

I Ryssby kyrka vigdes den 13 juni Mats Petersson och Anneli Karlsson. Vigselförrättare var Torbjörn Stille. Brudnäbbar var parets barn Adam och Anton. Tärna var Anna Åkesson och bestman Andreas Karlsson. Sång och musik framfördes av Therese Bergström och Eva Junefjäll. I samband med vigseln antogs namnet Petersson.

I Kalmar slottskyrka vigdes på lördagen den 25 juli Mats Fransson och Madeleine Andersson. Vigselförrättare var Christer Munther. Tärna var Camilla Andersson och marskalk Stefan Andersson. Brudnäbbar var parets döttrar Thea och Lova. Solosång framfördes av Therese Wahlgren. Paret är bosatta i Algutsrum på Öland. Efter vigseln hölls bröllopsfest för släkt och vänner på Hotel Skansen i Färjestaden. Hela familjen heter nu Bigert.

I Fliseryds kyrka vigdes lördagen den 8 augusti Tomas Ödell och Juanna Eriksson. Båda bördiga från Köpingsvik.

Den 18 juli vigdes Mikael Törnemyr och Nathalie Andersson, Smedby, i Gärdslösa kyrka på Öland. Vigselförrättare var Martin Fogelberg. Tärnor var Jenny Andersson och Linda Törnemyr och marskalk var Mattias Drevfors. Sång och musik framfördes av Karin Landers samt Monica Medelius. Efter vigseln hölls bröllopsfest på Lundegård. Bruden tog i samband med vigseln efternamnet Törnemyr. Brudgummen är bördig från Borgholm.

Vigsel har ägt rum i trädgården på Halltorps gästgiveri på Öland mellan Pontus Nielsen och Josefine Karlsson. I Samband med vigseln antogs namnet Nielsen. Brudnäbb var parets dotter Nathalie. Vigselförrättare var Anna Erici. Middag hölls för släkt och vänner på Halltorps gästgiveri.

Torsdagen den 13 augusti vigdes Ulf Stålhammar och Barbro Johansson, Vedborm, i Borgholms stadshus. Vigselförrättare var Sune Axelsson.

Vigsel har ägt rum mellan Mats Eriksson och Diana Magnussoni parets trädgård på Lannsjövägen i Rälla lördagen den 25 juli. Vigselförrättare var Sune Axelsson.

Sven Wende och Rosita Olssoningick i äktenskap fredagen den 7 augusti i Binga vid Hossmo. I samband med vigseln antog bruden efternamnet Wende.

I Kalmar slottskyrka vigdes lördagen den 25 juli Mats Fransson och Madeleine Andersson. Vigselförättare var Christer Munther. Tärna Camilla Andersson och marskalk Stefan Andersson. Brudnäbbar var parets döttrar Thea och Lova. Solosång framfördes av Therese Wahlgren. Paret är bosatta i Algutsrum på Öland och hela familjen heter nu Bigert. Efter vigseln hölls bröllopsfest för släkt och vänner på Hotell Skansen i Färjestaden.

Lördagen den 15 augusti vigdes Daniel Olsson och Ulrica Olsson, Köpingsvik. Barnen Alexander och Alice var med. Vigselförrättare var Ann-Cathrin Roubert.

Annons

Rickard Berkerby och Victoria Rundberg-Ohlsson, Mönsterås, vigdes i Kalmar slottskyrka lördagen den 11 juli. Vigselförrättare var Christina Larsson. Bröllopsfesten hölls på Kalmar slott i sällskap med släkt och vänner. Brudparet har tagit efternamnet Berkerby.

Den 1 augusti vigdes Lars-Olof Forsberg och Els-Marie Stedefordi Svenska Gustafskyrkan i Köpenhamn. Vigselförrättare var Rune Lindgren. Efter vigselakten intogs bröllopsmiddagen tillsammans med de allra närmaste på restaurang Påfågeln på Tivoli i Köpenhamn.

Vigsel har ägt rum vid Kvarnaslätts hembygdsgård i Nybro mellan Henrik Johansson och Johanna Zeliath, Kalmar. Vigselförrättare var Christina Davidsson. Brudparet antog brudgummens efternamn.

I S:t Birgittas kapell på Kapelludden i Bredsättra hölls vigsel den 18 juli mellan Jonas Andersson och Mia Jaensson. Vigselförrättare var Sune Axelsson. Efter vigseln hölls fest hemma i parets trädgård i Lindby.

Den 27 juni vigdes Simon Hall och Maria Hammarberg, Lund, i Dörby kyrka. Vigselförrättare var Emil Jörgensen. Tärna var Eva-Lotta Jaros och marskalk var Henrik Karlsson. Bruden är bördig från Kalmar och brudgummern från Jönköping. I samband med vigseln antog bruden efternamnet Hall.

Alexander Sjölin och Isabell Öberg, Färjestaden, vigdes den 11 juli i Torslunda kyrka. Familjen heter nu Sjölin.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons