Nyheter

Vigda vecka 32

Nyheter • Publicerad 10 augusti 2012

Den 14 juli 2012 vigdes Hannu Nurro och Rosita Johansson i Angerdshestra kyrka. Bruden är bördig från Kalmar. Tärna var Elina Andersson och marskalk Elias Nurro. Stort tack till alla som var med och gjorde vår dag till ett minne för livet. Nu heter vi båda Nurro.

Carina Bärtfors och Marcus Lejonkamp, Drag, Kalmar, vigdes i Köpenhamns rådhus den 27 juni 2012. Brudnäbb var parets dotter Julia Lejonkamp.

Den 21 juli vigdes Marie Nilsson och Pär-Olof Dahlgren på Skedemossegård.

Den 10 juni 2012 vigdes Johan Joelsson och Ewelina Lipkin vid Punta Negra, Mallorca. Brudgummen kommer från Färjestaden och bruden från Kristinehamn. Med på bilden är dottern Freja. Vigselförättare: Per-Olof Andersson

Stort tack till all familj och vänner som var med och förgyllde vår dag!

Den 4 augusti gifte sig Gith Oscarsson och Rolf Persson i trädgården på Snäckstrand. Bruden heter nu Gith Persson Oscarsson. Vigselförättare var Roland Åkesson.Vi tackar alla våra vänner för en fantastisk dag. Sanna Nielsen med band framförde sång både i samband med vigseln och senare på kvällen vilket var mycket uppskattat.

Lördagen den 7 juli vigdes Theresa Olin Georgsson och Christian Ranevi i trädgården på Halltorps gästgiveri, Öland. Vigselförrättare var Ilko Corkovic och solosång framfördes av Elin Sjötång. Efter vigseln fortsatte festligheterna på gästgiveriet. Brudparet är bosatt i Lund, men bruden är uppväxt i Rälla. I samband med vigseln antog bruden brudgummens efternamn. Tack till alla som gjorde vår dag alldeles, alldeles underbar!

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.