Annons
Nyheter

Vem är den mystiske mannen?

Nyheter • Publicerad 4 november 2008

Vi får skjuta upp segerfesten till söndag, det stod klart efter det att vi samlats på Harrys för att se Elfsborg-HBK tillsammans.

Efter träningen bestämde vi att vi ju var tvungna att se matchen ihop, inte kunde vi sitta hemma och fira var och en med oss själva när vi hade chansen att fira det första guldet i FFs 98-åriga historia. Bord bokades på Harrys, mediafolket hängde på och även en hel del supportrar. Jag och Nyström anlände inte oväntat i sista sekunden, tog oss in till den inhängnade zonen för spelare och media och den första jag får se är varken eller. Guess who? Tillsammans med Lindberg och David satt han där som om det vore det mest självklara i världen och jag kan tänka mig att Lindberg blev pumpad på både det ena och det andra angående BoIS, Tjola (LIndbergs farsa, BoIS-legend och dyrkad av den mystiska mannen) och säsongen i övrigt.

Vi käkade hamburgare, kollade matchen och det surrades med journalister. Vi drack kaffe och det såg bra ut. Det var lugnt och sansat, det var väl egentligen bara den mystiska mannen som stirrade upp sig ett par gånger och objektiven riktades fler än gång mot den delen av lokalen. HBK var bättre och vi var bara 15 minuter guldet då Berglund tryckte in det första av Elfsborgs tre mål, blixtrarna small av i rasande takt för att få med våra sura nunor. Men det var inga sura miner för det, vi får bara skjuta upp festen ett par dagar. Så mycket trevligare att stå där på Örjans Vall, nedräkning tills dess att domaren blåser av, folk som stormar in, gräslukt, fuktigt, svettigt, skitigt och... alldeles underbart. /tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons