Nyheter

Tour de Kalmar

Nyheter • Publicerad 22 april 2008

Cyklade till träningen och där stod en liten tunn, blek kille som såg ut att ha sålt smöret och tappat pengarna. Jag undrade om han ville ha min autograf men då visade det sig att det var Stefan Larsson och han var inte intresserad. Han var precis tillbakakommen från sjukhuset där han legat sedan en vecka och han var tydligen illa däran, den där blindtarmen var visst en riktig fuling. Och jag med flera visste ingenting, varför han varit borta, men en del grabbar var uppe och besökte honom.

Jag cyklade vidare ner till Nordic Club för att köra ett tag på den där maskinen EFX tillsammans med de andra kärringarna. Efter 20 minuter på den var där en tjej som utmanade mig på spinning och inte kan man som man och fotbollsproffs neka en sån straffspark. Så in på cykelpasset och.... fy fan vad jag slet. I 50 minuter. Efter det rann jag ut genom dörren medan hon kvittrande skuttade ut genom densamma med ett "kvidivitt". Och givetvis var jag sen till hemmet där frun väntade på att få åka på hennes franska manikyr, så det var bara att cykla järnet och här ligger jag nu med näringsdropp intravenöst. /tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.