Annons
Nyheter

SIBA-Linus brännbollsfest

Nyheter • Publicerad 17 maj 2008

Ikväll var det brännbollsturnering i Kalmarsundsparken. SIBA-Linus, ett begrepp i FF samt han som förser FFarna med pixelskadade TV till schyssta priser, hade dragit ihop ett gäng SIBAfolk samt ett par FFare. Jag tog med mig en del av familjen, närmare bestämt Fellan och Lukas. Och de skötte sig mycket bra. Byrackan började med ens att äta upp tennisbollarna för att sedan förlusta sig på Puma-Henke, vår leverantör av materiel till Skansen. Visste inte att de var ihop. Kvällen avslutade han med att göra sina behov på påsen med priserna. Fin vovve, fin vovve. Fellan och en nyfunnen vän fann en jättepåse med godis och en läskback så då höll de sig lugna. Och nu ligger hon i sängen med tefatsögon och darrar av sockerchocken.

Spelet då? Jag kan inte säga att jag dominerade, har inte lika fin känsla i händerna som i fötterna. I mitt lag fanns också David och Rasmus, de var något piggare. Och Cesar, men han fick kasta in handduken när han satsade så pass att shortsen sprack och klockspelet hängde ut. Så han fick snällt stå bredvid med en tröja runt midjan.

Annons

I det andra laget måste jag säga att Viktor och Nyström var duktiga, om än fuskande. Så därmed tog de hem matchen och bucklan. Som kan ses på bilden. Det är inte den första, och inte den sista, som Mr. Nyström kommer lyfta i år.

När man tänker på vem som deltog ikväll kan det tänkas att det kommer bli en av de bäst dokumenterade brännsbollsmatcherna någonsin. Nyström bloggar, Elmarna, Brassarna likaså. Nästan man undrar var fan Lasse höll hus.

Imorgon tidigt är det träning innan avfärd till Gävle för cupen mot BP. /tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons