Nyheter

Seger mot J-Södra

Nyheter • Publicerad 16 februari 2008

J-Södra var inget vidare och ingen Chrille P gjorde inte saken bättre. Trots det chocköppnade gästerna med inkast, hörna, hörna, frispark och mål, vi hade inte ens varit över mittlinjen. Men innan de hunnit jubla färdigt hade vi kvitterat och sen malde vi ner dom till grus. Inte en gång till hotade de oss defensivt och offensivt kom vi på våg på våg där mittfältet fyllde på och gjorde J-Södra vimmelkantiga. Stefan Larsson hade en fin dag på kanten och satte två och Erik I placerade in en via stolpen. 3-1 i paus och sen kom Carlsson in. Och då började vi sega till oss, första delen av andra var inte bra men sen vaknade vi åter till liv. Fina kombinationer, väggspel och massvis av chanser men tyvärr blev det bara två till. Det är väl det vi kan klaga på, lite för omständigt i sista tredjedelen och för mycket sumpade chanser. Men Ingel satte i alla fall en straff och duktige Augustsson satte sitt första i den röda tröjan.

För er som gillar laguppställningar så ställde KFF för dagen upp med dessa:

PärsnäsZlatan-Fransosen, Lindberg, Lantzelot, Lennartsson-Abiola, Rasse, Brasse-Lasse, Erik, Steff, Sacramento.

Det var ju meningen att den nye superbrassen Daniel S skulle spela men halsont satte honom ur spel.

I andra startade:

PärsnäsZlatan-Fransosen, Lindberg, Carlsson, Lennartsson-Ingel, Rasse, Lasse, Viktor, Cesinho-David. Efter ett tag kom Eka, Nyström och August in.

Imorgon fridag, sen bär det av till La Manga för två veckors filmande. Förresten kan ni i papperstidningen läsa, exlusivt för ÖB, om FFs bravader i Spanien. /tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.