Nyheter

Sälen Elm

Nyheter • Publicerad 1 april 2008

Dagen efter premiären var det fin stämning bland killarna, en poäng med mersmak gav en fin eftersmak. De som spelade igår körde styrka och jag hängde på till löparbanan under Norra där vi sliter i det gamla skrotet. Jag bollade med några hundra kilo och mellan repsen joxade jag och Rasmus lite med trasan. Fast där var jag väl inte den dominante direkt, han är fan som en säl den där lille Elm. Upp med den på nosen, sen till pannan, till nacken till klacken och upp med den igen, sen nåt annat obeskrivbart och till slut över till mig. Och vad ska jag göra då, hur vill han att jag ska kontra? Jag trixade väl till en och sen över med den igen. Det är vad jag kallar funktionell teknik, matchlikt.

Efter träningen kom Nyström på besök och ville prata känslor medan jag stod och lagade mitt trasiga cykeldäck. Han fortsatte att ventilera så jag gick bort till vedhögen och högg och plockade lite klyvd björkved. Han följde efter och då ville han också prova att hugga för första gången i livet. Det var en syn det, sicken karlakarl.

Ikväll kikade jag på Malmö-IFK, ganska trevlig tillställning och man såg att Rolle lagt märke till det svaga luftspel IFK-keepern visade mot oss förra veckan. Och bara därför gjorde han en mycket bra match. Fast jag tror vi kan straffa dom där. Wallerstedt i IFK målade igen, jag gillar verkligen hans attityd och den resulterade i ett mål där han vinner en luftduell med Sandqvist i MFF-målet. Jag är imponerad. /tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.