Annons
Nyheter

På plats i Borås

Nyheter • Publicerad 4 augusti 2007

Nu ligger jag och Nyström på hotellet och slöglor på Fanny och Alexander. Frågan är väl om man orkar med 5 timmar, klockan kommer bli mycket. Annars var det ett ganska sömningt gäng som lämnade Fredriksskans, det är många som varit lite småkrassliga i veckan och därför nu tog chansen att vila lite extra. Själv slöt jag ögonen strax efter Nybro, vaknade några gånger när jag höll på att bryta nacken, för att återfå medvetandet i Värnamo. Wastå, som efter att Kaldner slutat äger hela bakersta raden, låg först på magen men efter ett par avrullningar bytte han till ryggliggande. I Gislavedtrakten började han dra så djupa gubbsnarkningar att han till och med själv vaknade, något han har ärvt från farsan Lasse.

Annas är vi ju i målartaget där hemma. Igår tog vi ett tag när ungarna lagt sig. I lampans sken målade frun och i morse såg hon resultatet: en vit vägg som blivit svart av alla knott som stelnat i klistret, för altid förevigade i vår husfasad. Inte det sämsta sättet att dö på.

/tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons