Annons
Nyheter

Nostalgi

Nyheter • Publicerad 30 juli 2007

Idag ringde Andreas "Speedy" Gustavsson, den inofficielle världsmästaren i presspel och förre KFFaren, och undrade om vi inte skulle vända några biffar efter träningen. Självklart skulle vi det. När jag väl kom hem var Andreas redan hemma hos mig, hade dragit igång grillen, skurit sallad, gjort potatisgratäng och marinerat karréskivorna. Det ska sägas att detta är ett helt vanligt förfarande från hans sida, han är allt i allot personifierad och har många strängar på sin lyra. Nyström med dotter, jag med familj och Andreas intog en god middag och samtalen gled in på the glory days dvs. 90-talet. De snackade nostalgi, diskuterade matchsekvenser och roliga episoder och jag skrattade med i tron att det nog säkert var roligt. Vi snackade tränarna, Patrick, Nyberg, Simon, Conny m.fl. Jag försökte komma med något nytt och drog till med att det gått förbannat bra för Simon Hunt, något som savanterna skrattade gott åt. Men jag stod på mig och Nyström gick ner och googlade "Simon Hunt" och jovisst, hela historien efter KFF fanns där på Wikipedia-och det har gått bra!

Under middagen fick vi också reda på att en brasse verkar vara på väg till KFF. Nätet är ändå fantastiskt, där kan man få reda på det mesta.

Annons

Det verkar vara ett oerhört intresse kring vad Österspelaren sa till mig och det är ingen hemlighet. Han sa: "Fan vad du är ful!" och jag svarade sanningsenligt: "Ja, men jag är fan så mycket snyggare än dej!" Ärlighet varar längst.

/tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons