Annons
Nyheter

Några sköna tangorabbater

Nyheter • Publicerad 1 december 2007

Klicka! Ni måste ändå hålla med om att det är granna pojkar i FF. Kanske då främst han tysken i mitten med svart tröja som är omsvärmad av sina två pojkvänner. PS.Kolla skylten i bakgrunden, otroligt!

Jag ser att Arneng är klar för Ålesund. Det är fantastiskt, det att en bra spelare från ett av Sveriges bästa lag måste sticka till det 11:e bästa laget i Norge för att tjäna stålar. Vilket jag inte gjorde, var endast det sportsliga. Kollade också på HIF i UEFA-cupen härom dan, samma story där. Andreas Dahl gjorde sin sista match för HIF, får inte spela 16-delsfinalen för han har skrivit på för FC Nordsjälland i Danmark. Vad är det för nåt! Måste kännas super att behöva lämna en 16-delsfinal för ett halvfjärsgäng. Jaja, tur då att vi har vårt gäng kvar i höst.

Efter att ägnat mig åt farsans favoritsysselsättning, allt där ved är inblandat i, under förmiddagen är det nu dags att svida om. Julbord med FF och annat löst folk väntar. /tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons