Annons
Nyheter

Klubbensvinet Kappers

Nyheter • Publicerad 23 juni 2008

Jag har blivit förolämpad å det grövsta. Av ett litet korpulent åldersnojjigt medelålders klubbensvin. Som påstår att jag gått till Klubben. Jag blev så förbluffad över påhoppet när jag läste hans blogg att jag tusan var tvungen att slå upp ordet mytoman och… mitt i prick. Så här lyder beskrivningen:

”Medelålders liten satt man med tätt mellan ögonen, färgar gärna håret och rakar det mesta av kroppen, sparar dock ett litet bockaskägg (samt benen) i tron att han kan lura någon genom att hylla geten Johnny Erlandsson. Men i själva verket är han blå in i själen, så pass att han svullar blåmusslor och Belgisk blå till frukost, sänker en Pripps blå till det. Vidare bor mytomaner ofta ute på Boholmarna där de frotterar sig med varandra och drar lögner, den ena värre än den andra. Det ska också sägas att de ofta bjuds in till vissa Kalmar FFspelares rum på La Manga men är tydligen inte tacksamma för det. Avslutningsvis ska man vara försiktig när man avslöjar en mytoman, det kan ibland utlösa våldsutbrott, ibland självdestruktiva eller depressiva beteenden”.

Annons

Ja, det verkar alltså som om jag kom denne mytoman på kornet, jag röjde hans livslögn på bloggen igår och för det får jag alltså utstå spott och spä. Men ingen vore fan gladare om Klubben fick en spelare av min dignitet än han. Om ni vill läsa skiten han skriver så kolla in DDT, då får ni själva kolla in tomtarna. Själv har jag bara en suddig bild på honom, tagen i vintras när han försökte undkomma kameran vid en KAIK-träning. Men jag fick honom där i snön med Klubbens träningsschema för året under armen.

Ytterligare en seger för fotbollen ikväll, Spanien till semi. Skönt att se att Zlatan Azinovic satte Spaniens första straff. Det har jag lärt honom. På träningslägret i våras fick jag faktiskt tillfälle att plåta Zlatan och David Villa i matsalen. Som ni ser är det Zlatan till vänster, Villa till höger.

På träningen idag började Nanne med några visdomsord samt drog upp lite riktlinjer inför hösten. Och hösten börjar ju faktiskt nu på lördag i och med cupmatchen mot Degerfors, som förövrigt visas på TV4. Fast det är ju en match innan dess, den mot TFF imorgon i Åhus. Själv traskade jag ner till Nordic Club och lyfte lite vikter, för första gången på en månad. Hemskt vad en kropp kan förfalla snabbt, blev orolig när jag bara gjorde en tia på 100 i bänken. Men jag kommer att öka snabbt, muskelminnet är de inget fel på. Till skillnad från det andra.

Ähh, det ligger sanning i det här, det begriper ni va? Och bilden är givetvis inte manipulerad. Det enda osanna i den här texten är det att jag gjorde en tolva, inte en tia.../tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons