Nyheter

FF i världen

Nyheter • Publicerad 24 april 2008

I eftermiddags var vi ute på Björnö Slott och sköt några finfina bilder till kommande Fokus, magasinet som är det lite extra. Givetvis har de ansvariga ringt och tjatat på mig, dagarna i ända, för maken till fotogenique hittar de inte i dagens FF. Så det blir nog ett läsvärt nummer. Eller sevärt.

Och nu är det dags för poker, kompisarna ska bli skinnade. För drar man inte in stålarna på segerpremier får man finna en annan salig väg.

Till sist, idag ringde en trevlig man som höll på KFF (eller eg. IFK Norrköping men i och med att FF och IFK ligger så långt ifrån varandra sportsligt gick det bra att ha två favoritlag...) och snackade fotboll. Från Frankrike! Det säger lite om hur pass mycket KFF engagerar folk runt om i vårt land och världen. Han hade sett matchen hemma hos en engelsk kompis som fått in den via satelit. Häftigt! /tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.