Nyheter

En tisdag i januari

Nyheter • Publicerad 22 januari 2008

Tisdag och två träningar. Vi kör två träningar måndag, två tisdag, två torsdag, en fredag och lördag. Imorse var det styrka och Amar var på hugget. Efter utflykterna till Öster och Ängelholm var han tillbaka som sitt vanliga superAmar och gick bredbent och vaggandes fram mellan vikterna och såg stor ut. Men jag hörde honom när han i smyg undrade hur Abiola fått sin tvättbräda och pekade på sin pösmage, något han tyckte var konstigt med tanke på hur mycket han tränar. Det ligger något i det Viktor säger, att Amar borde betala en speciell skatt, artistskatt. Jag hörde också honom lite senare bjuda ut sin kropp med "wanna pice of this?". Ingen nappade.

Eftermiddagsträning och både Viktor och Nyström var tillbaka vilket var mycket trevligt. Bägge såg fina ut och var sugna. Tills det var dags för omställningslöpningarna för då gick den lille in.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.