Annons
Nyheter

En dag på jobbet

Nyheter • Publicerad 11 september 2007

En dag på jobbet. Så kan den beskrivas. I morse stod det styrka på schemat, jag stämplade in några minuter för sent men ingen märkte nåt, förutom Nyström då som ständigt har ett öga på mig. Väl i styrkelokalen greppade Kjell Svensson tag i mig och förpassade mig till en specialgrupp. Vad kunde det betyda tänkte jag, Wastå och Lasse var också där. "Kan det vara gruppen för de största atleterna kanske". Eller kanske inte. Men det grymt imponerande att se Brasse-Lasse gasellstudsa upp på en meterhög plint. Det var tidigt på morgonen och jag gnuggade gluggarna men, jo där stod han på plinten. Till lunch bjöds pasta, vad annars och sen var det ilfart hem för att blidka alla flickorna. Sen var det raketfart på moppen till träningen, stämplade åter in några minuter sent och fick reda på att konstigt gräs gällde. Jag sjönk ner i stolen och frustade med tog mig i kragen och genomförde passet. Ilfart åter för att byta av frugan som hade träning, la två ungar varav den ene ilskrek. Frun kom hem och då skulle ju byrackan ha sitt. Efter en ordentlig runda möttes jag i dörren av primalskrik från minstingen och 90 minuters vaggande gjorde att det sedan länte påslagna kaffet smakade extra fränt. Fint. Men nu är jag med igen.

Imorgon är det dags att bänka sig framför TVn klockan 22.30 mina vänner. Då är det Eftersnack i SVT, med mig och Nyström som gäster. Undrar vad man ska säga då...

/tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons