Nyheter

Det är sjukt

Nyheter • Publicerad 5 april 2008

Då börjar en ledig lördag lida mot sitt slut. En sjuk lördag för min del. Hela familjen har legat sjuk i veckan, till och med byrackan har varit slak (ja mer än vanligt då), alla utom jag. Skrytsamt har jag förklarat det hela med att det är Alo Vera-drycken Nanne introducerade till oss spelare som gjort att jag inte haft en sjukdomsdag sedan dess. Förrän idag. Nu var det jag som satt slak ute i trädgården när de andra sprang förbi i vårsolen, till och med Lukas var på hugget och högg Fillans banan hon satt och tuggade på. Jag vet inte om det är så vanligt att hundar äter frukt men den vi har här hemma slafsar i sig allt (det är väl därifrån Fillan lärt sig det, har nu även testat på motorolja). Men det är klart, det är ju endast när det nalkas mat eller bad som det det blir lite fart i honom. Försök få honom att hämta tidningen eller göra ett tricks, förutom att gå ofint då. Inte en chans.

Igår fick ju Rasmus Olof Svenssons pris och med det 35000 kr. Och förra året var det väl Barometerns pris och en hel del stålar också. Kul för honom. Själv fick jag pris på Stagg (1977) som duktig i idrottsämnet á 500:-. Så jag vet hur det känns, det är härligt.

Jag läste Kaldners krönika på FFs hemsida. Det var en bra text där han bl.a. bekänner sanningen om sin blogg han en gång hade:

"Själv hatar jag att blogga. Jag säger som Schulman, bloggen är ett monster. Försökte mig på att skriva under en tid precis när jag bestämt mig för att sluta spela fotboll. Det var något av det värsta jag varit med om. I takt med allt högre antal besökare så ökade stressen över att uppdatera helvetet dagligen. Det blev helt ohållbart till slut. Bloggen gick före familj, arbete, hus, husdjur och bilskötsel. Nu har jag i och för sig varken husdjur eller hus och jag har inte tvättat bilen någon gång."

Jag har allt det där men bloggen glöms tyvärr ibland bort för det. Som igår.  Men jag antar att jag är det där monstret för Nyström, han verkar  inte kunna få mig ur huvudet. /tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.