Annons
Nyheter

Då blev det lite sent igen då.

Nyheter • Publicerad 25 augusti 2007

Idag, eller igår fredag rättare sagt, fortsatte vi med försvarsinriktad träning. Nanne och Nyberg drillade oss i en mot en innan det var dags för lite formationsspel. Trevligt också att se så mycket folk på muren vid b-plan, tills det började regna... Nyström var här innan och hämtade Tuva som i vanlig ordning varit här på dagis. Han var och är lite krasslig, han trodde eventuellt det kunde vara utbrändhet. Ja, det är inget att skratta åt men det är ingen lek att springa och jaga en boll där i mittcirklen, den är ju rätt stor. Sen har han ju också varit i jobbartaget därhemma då trädgårdens enar lämnat sitt sista bidrag till fotosyntesen. Imponerande, men han har snart släpat bort alla-själv! Då förstår jag att hans hälsa är i farozonen, den är inte van att utföra äkta kneg. Själv känner jag mig rätt pigg här hemma bland utbyggnaden, målningen, ormfäktningen, barnpassningen, autografskrivningarna och hundpromenaderna.

Har haft brorsan här på besök, den gamle stormålvakten i Frö och Mörbylånga. Det var alltid en fröjd att följa med till Litorinavallen och titta på match när Bengan.A fick psykbryt och började jaga domare, medspelare och motståndare till höger och vänster. Och den är domare idag! Brorsan påstår själv att han var oerhört talangfull och kunde gått långt, trots hans fågelben, om han skärpt till sig aningen. Men när han och Larsson skulle dela på målvaktsposten (trots hans stormatch mot Tvärskog där han blev matchens lirare för första och sista gången. Nöjt slog han upp nästa dags tidning för att gotta sig men fick till sitt förtret se sitt namn felstavat till oigenkännlighet) fick han nog och la av. Förresten var Mörby på lagfest det där året, brorsan fick i sig en eller annan snubbeldricka för mycket och tog en taxi hem. Chaffisen kände igen honom och undrade vad han tyckte om Larssons målvaktsspel. Brorsan tog i för kung och fosterland och lättade på trycket. Synd bara att det var Larssons farsa som körde...God natt!

/tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons