Annons
Nyheter

Catwalk

Nyheter • Publicerad 9 maj 2008

Se på bilderna! Inte undra på att Beijer Bygg fastnade för dessa två hunkar när de noggrant gick igenom årets KFF-lagfoto. Ett omsorgsfullt taget val. De här två gossarna fick idag gå på catwalken när Beijer öppnade sin nya drive-in. På den ena bilden ser vi en gänglig ung snygg man, Tobias heter han även om speakern ville något annat. För dagen ser vi att han klätt sig i ett tufft linne från Snickers Workwear, det sitter bra på hans tighta muskulösa kropp. Till det bär han ledigt hängda knäsnickarbyxor och ett vackert dolt skärp, också de från Snickers Workwear. På huvudet ser vi ett par käcka arbetsglasögon från Uvex och hjälmen från Peltor. Lite synd, vi hade gärna sett lite mer av honom... Ett par mjuka sköna Traxxkängor har fått äran att hysa hans känsliga fötter.

På den andra bilden ser vi Stefan. Stylisten valde att sätta på honom lite mera kläder än Tobias.  Även dessa kläder är från Snickers. Vackert! Men jag förstår inte varför inte Stefan fick hjälmen och glasögonen. Någonting borde de ju i alla fall ha satt på hans huvud. Ett munskydd, eller en svetsmask.

Men detta vara början på vad som komma skall. Nästa vecka går Tobias och Stefan samt några andra mindre fotogeniquea på catwalken igen, nu på Byttan. Skynda er tjejer! /Lagerfeldt

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons