Nyheter

Brassar

Nyheter • Publicerad 19 januari 2008

Veckan avslutades idag med styrketräning och kanske var det anledningen till det myckna bortfallet. Antagligen orkar de väl inte med att stå och vänta på att jag får alla vikter av skivstången när jag bänkat mitt set. En som dock tålmodigt väntade på sin tur var Igge (tolken) som nu återvänt efter en lång semester i Brasilien hos sin bror i en avlägsen stad i Amazonas, dit det tydligen inte går några vägar utan det är floden som gäller. Han berättade att Fabio nu spelar i Americas, ett lokallag i Rio men nu är han obruklig ty han har kört och vurpat med motorcykeln. Som tur var hände inget allvarligt mer än det att vaden pajade och han är satt ur spel i tre månader. Vi betade av brassarna och först ut var Givaldo och Oliveira som bägge står utan klubb. Renan som var på provspel är också krontaktslös men Itacare spelar tydligen i andra ligan och gör det bra. Och sen kom vi in på Dede och han har ju definitivt brännt sina broar i Norge, kolla exempelvis lokaltidningeni Ålesund. Dedt är ju märkligt och synd att en sån talang hellre sitter och grillar än spelar boll, tänk om han spelat sina kort rätt, då hade han ju kunnat sitta på Cobana och vänt stekar med paraplydrinken i handen livet ut.

Efter träningen kom Rasmus med en liten pärla till, det ska sägas att det alltid är bröderna som hittar dessa på YouTube. Ytterligare en fantastisk målvaktsprestation./tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.