Annons
Nyheter

Blandade småhopp

Nyheter • Publicerad 7 september 2007

Det börjar bli sent och jag har just tittat på Heroes på fyran, eller jag tänkte göra det. Helt plötsligt stod frun och petade på mig: "upp i sängen med dej, jag sa ju att du bara somnar, och förresten snarkar du" Man finner sig själv med händerna knäppta på magen och man känner sig ertappad. Konstigt att det ska vara svårt att erkänna att man ligger och sover, måste bero på att man inte vil vara gubbe. Ni ska se Nyström när han sover, han ser ut som mumifierad 97-åring när han ligger med öppen mun, slutna ögon och flint.

Igår var det dubbla träningar och det enda att rapportera från de var att Givaldo levererade som en superstar, om än bara i 30 sekunder, men det var magiskt. Noterbart var också att Sahlén gjorde en raid på vänsterkanten, bufflade sig fram och hela vägen ända in i mål (tillsammans med bollen).

Annons

Innan i kväll följde jag med Felicia på hennes gymnastik för första gången och hon var laddad för att visa alla sina konster. När hon så efter att ha stått med fingrarna i munnen och glott de två första låtarna viades hennes bästa blandade småhopp upp och, jo de var fina. Lantz ungar var också där och de hade till skillnad från sin far en riktig hygglig motorik. Imorgon drar vi till Novoestockholmia för semin. Den får icke slarvas bort!

/tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons