Nyheter

Allt som vanligt

Nyheter • Publicerad 18 januari 2008

Fredagkväll och ytterligare sex träningar är lagda till handlingarna, bara ett par tusen kvar innan skorna läggs på hyllan. Igår var det 4 pass, idag två. Nu är det så här att Nanne brukar påpeka hur mycket de tränar i Italien, Spanien och England, 3 gånger om dagen i alla fall och att vi har en bit dit och att det inte alls är så synd om oss. Men jag har kommit på att vi tränar mer. Igår var det först ett kombinerat fotboll/styrkepass, på kvällen fotboll och därefter mental träning. Och idag fotboll,  sen mentalt igen. Vad blir det nu då? Jo 6 pass. Med andra ord klår vi Real nu.

Mental träning är fina grejer. Vi har ju kört det där i ett par år nu och ingen kan väl motsäga resultaten vi gjort. Du ligger där och har det bra, lyssnar och tänker och... blir helt plötsligt störd av Lasses alla kroppsljud när han vänder och vrider på sin bål, fnyser och frustar, smackar och sväljer. Gubbe. Och på andra sidan ligger Wastå och rycker med högerfoten och snarkar högt med händerna knäppta på magen. En gubbe till.

Och nu har liket vaknat, kroppen känns fin och jag tror minsann att jag går en ny vår till mötes. Fast det kan också vara så att jag fortfarande lever på den fettreserv jag så omsorgsfullt byggt upp. Och Bagarn var tilbaka i spel idag, den gubben lever också i allra högsta grad och det är otroligt hur lättränad han är. I vanlig ordning var han där han skulle. Och Wastå utnyttjar tyngdlagen bra när han lägger sig, Nyström gjorde ETT mål på skottövningen och jag höll på att förstöra Cesars rysslandsäventyr med en aningen otajmad spark. Så allt är ungefär som vanligt. Efter träningen satt vi och kollade på alla dessa fantastiska klipp som finns på YouTube. Här är en finfin målvaktsblunder. Fantastico! /tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.