Nyheter

Persson på pallen i Eksjö

Nyheter • Publicerad 7 augusti 2013

RIDSPORT

Helgens nationella och regionala hopptävling i Eksjö lockade omkring 510 starter. Ida Magnusson och Lamaris red hem en andraplats till Ölands Ryttarförening. Bäst gick det för Emma Persson som fick med sig ett flertal placeringar i de högsta klasserna.

I unghästklasserna passade Katarina Tostensson, Ölands RF, på att prova formen på en rad lovande unghästar. Inte mindre än fyra felfria blev det i klass 1,10 meter, tre felfria i klass 1,20, vilket är viktigt och lovande inför höstens Breederstävlingar.

Klubbkamraten Ida Magnusson och Lamaris fick till en snabb och felfri runda i fredagens klass 1,10 meter, en och en halv sekund efter segraren.

Emma Persson, också hon från Ölands Ryttarförening, hade en framgångsrik helg och på söndagen blev det fullträff i de nationella klasserna.

Läs hela artikeln i torsdagens Ölandsbladet.

KAROLINA SÖRMAN

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.