Annons

”Vi håller knappt division 7–nivå”

– Det värsta jag sett i första halvlek. Sedan blev det ännu värre i andra. Om vi höjer oss 100 procent till nästa match så når vi skaplig nivå, säger Marcus Stark, tränare Böda/Högby efter 1–3 mot Torsås/Norra Tång.
Fotboll, div. 5 • Publicerad 13 april 2018
Jonas Nilsson gjorde enda målet för Böda/Högby.
Jonas Nilsson gjorde enda målet för Böda/Högby.

– Vi tror att vi är världsmästare och går in i matchen som primadonnor. Det blev bara sämre och sämre, det är pinsamt, konstaterar Marcus Stark.

Böda/Högby som varit en av seriefavoriterna gjorde en plattmatch från start.

Annons

– Vi går in och bara ställer oss som schackspelare på plan. Första 20 kanske man kan vara nervös, men sedan har vi så rutinerade spelare att knutarna ska lossna, säger han.

1–1 i paus.

– Det värsta jag sett i första halvlek. Sedan blev det ännu värre i andra.

Vad är det som inte funkar?

– Vi har haft en väldigt bra defensiv på försäsongen, nu håller den knappt division 7–nivå. Jag hoppas att det här är en läropeng, tar man inte jobbet så vinenr man inga matcher.

Om vi höjer oss 100 procent till nästa match så når vi skaplig nivå.Torsås/Norra tång har av många tippats i toppen.

– Men det blir inget topplag, det kan jag inte tänka mig. Om vi höjer oss 100 procent till nästa match så når vi skaplig nivå.

Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons