Annons

Uppgifter: Jagade brödraparet väljer FBC

Tobias och Jesper Lindström har varit jagade av flera SSL-klubbar under våren.
Nu har Salems IF-bröderna bestämt sig för spel i FBC Kalmarsund, enligt Sportbladet.
Innebandy, SSL herr • Publicerad 1 maj 2019

Följetongen kring var de eftertraktade bröderna ska hamna, särskilt storebror Tobias Lindström, har varit het under våren där mängder av SSL-klubbar slagits om signaturerna.

Flera medier har rapporterat om att övergången till FBC Kalmarsund varit nära. Enligt Sportbladet ska den nu vara helt klar och bröderna väntas presenteras senare under veckan.

Annons

Backen Tobias Lindström, 24 år, gjorde 42 poäng på 22 matcher och slutade elva i den norra allsvenskans poängliga. Vänsterforwarden Jesper Lindström, 22 år, stod för 21 poäng på 13 spelade matcher.

På onsdagen presenterade Kalmarsund en annan typ av värvning. Innebandyprofilen Albin Skur har de två senaste säsongerna jobbat med sociala medier och kommunikation i Ellen Bäckstedts Endre IF.

Nu får Skur en liknande roll i FBC.

– Ett område där vi ligger efter är digitala medier och rörlig bild där vi nu som föreningen vill göra en förflyttning och ta en annan position på marknaden. I den processen är rekryteringen av Skur en viktig pusselbit säger klubbchefen Per Viberg i ett pressmeddelande.

Magnus JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons