unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Öland
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Tunga skadebeskedet: Nyförvärvet tvingas till operation

Felicia Sannestam missar troligtvis resten av säsongen efter en knäskada som hon ådrog sig för två veckor sedan.
Felicia Sannestam missar troligtvis resten av säsongen efter en knäskada som hon ådrog sig för två veckor sedan.
Foto: Magnus Jansson

Felicia Sannestam lämnade SSG för FBC Kalmarsund inför den här säsongen. I slutet av augusti var olyckan framme för nyförvärvet som skadade sitt ena knä i träningsmatchen mot Warberg.

– Hon hamnade snett och vred till knäet på något vis. Det var mycket smärta inblandat, men vi hoppas att det inte är så illa som vi först befarade, sa tränaren Johannes Henricsson då.

Nu har domen kommit. Korsbandet är av och Felicia Sannestam behöver opereras.

”I väntan på snarast möjliga operationstid har hon nu börjat rehabilitera sitt knä, men mest troligt blir det inte något spel denna säsongen för Sannestam”, skriver FBC på sin hemsida.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på olandsbladet.se, appen MinÖlandsbladet och e-tidning tis, tors, lör. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 99 kr)