Tung skada – men seger för IFK

IFK Borgholm är fortsatt obesegrade i året serie efter fredagskvällens vinst mot Tvärskog.
Fotboll, div. 5 herr • Publicerad 14 juni 2019
Patric Addén på jakt efter bollen under fredagskvällens hemmamatch mot Tvärskog.Foto: Kenth Jönsson

Den som trodde det skulle bli en lätt seger för Borgholm trodde dock fel. IFK hade en bra chans efter någon minuts spel då Tvärskog rensade på mållinjen, men allteftersom halvleken fortskred så jämnades spelet ut. Tvärskog hade bland annat två träffar i ribban med en minuts mellanrum.

Men IFK Borgholms snabba och rörliga spel gav utdelning i den 36;e minuten då en frispelad Mazen Mohamed rullade bollen i mål. Med fem minuter kvar av första halvlek fick Tvärskog en straff, men den chansen brände man.

I andra halvlek skadade Felix Jotarv ett knä så illa att matchen avbröts i väntan på ambulans. När spelet väl kom i gång igen gjorde Malsor Ulaj 2-0.