Annons

Trist 2–4-repris för Borgholm

2–4 igen. Men den här gången en betydligt bättre upplevelse för IFK.
– Den här matchen är helt annorlunda. Vi spelar faktiskt jävulskt bra första 30, vi är aggressiva och spela så som vi kan, säger Edin Dzananovic.
Fotboll, div. 5 • Publicerad 15 juni 2018

IFK klev in mot topplaget Torsås med tre raka förluster och fyra mål insläppta varje gång, motståndarna tvärtom i fin form med bara en förlust på nio matcher. Formkurvor som inte speglade första halvtimmen på IP. Den här gången var IFK inte alls lika segstartat.

– Vi började jättebra sedan tar Torsås över sista kvarten, konstaterar Magnus Petersson.

Annons

– Den här matchen är helt annorlunda. Vi spelar faktiskt jävulskt bra första 30, vi är aggressiva och spela så som vi kan. Men sedan är de jäkligt bra Torsås, säger Edin.

Nollan skulle inte stå sig halvleken ut, med tio kvar så tryckte Torsås/Norra tång dit 1–0 på en hörna – och fem minuter senare kom 2–0 på en hörna från motsatt håll.

Andra halvlek brukar vara IFK:s melodi men en kvart in så punkterade Torsås matchen till 3–0. Anton Jonsson reducerade till 1–3 men även den här gången skulle IFK läcka in fyra bollar.

– Hade vi spelat så här mot de andra lagen hade det varit annorlunda resultat. Den här matchen känner jag inte att det är något att gräma sig över. De är tunga att möta. Pojkar mot män. Det är bara att gneta på. Alstermo var det bästa vi mött innan i serien men de här var snäppet bättre.

Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons