Tränarparet enas i norr – lämnar Glömminge–Algutsrum

Från ett vinnande lag till ett annat. Mikael Grahn lämnar tränaruppdraget i Glömminge–Algutsrum för att bli assisterade i Böda/Högby.
– En rolig utmaning och framför allt väldigt lärorikt.
Fotboll, div. 5 • Publicerad 16 november 2018
Micke Grahn har varit på GAIF–bänken under året – nu blir det upp till norr igen.
Micke Grahn har varit på GAIF–bänken under året – nu blir det upp till norr igen.

”Micke” bildade tränarpar ihop med Marcus Stark för några år sedan i Persnäs/Böda/Högbys damlag.

– Han är en fantastiskt duktig tränare, det finns inte många av hans kaliber, säger ”Micke” som nu blir assisterade till Marcus Stark i Böda/Högbys herrlag.

–Jag fick frågan och det kändes inspirerande och häftigt att testa ett år. Jag och släkten är ju från norra Öland så på det sättet är det roligt att träna däruppe igen.

Böda/Högby slutade tvåa i femman och fixade sånär kvalet uppåt.

– Det blir en rolig utmaning med många yngre killar som lyfts upp från äldsta ungdomslaget och framför allt väldigt lärorikt.

"Micke” Grahn har varit tränare i Glömminge–Algutsrum under säsongen ihop med Bengt–Åke ”Jocke” Sjöström. Laget har ännu inte tillsatt någon ny tränare.

– Det är inte det lättaste att lämna ett så fantastiskt gäng. Det känns. Jag har sagt att jag kan hjälpa till någon gång framöver om det behövs.

Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.