Skadad Engvall - då blev Mechelen mållöst

Fotboll, Exil • Publicerad 13 augusti 2019

Belgiska Mechelen fick klara sig utan sin anfallsstjärna, Gustav Engvall, i fredagens match mot storlaget Anderlecht. Då blev laget också mållöst för första gången i år. Matchen slutade 0-0. Enligt belgiska medier har Färjestadensprodukten ådragit sig en knäskada. Ännu osäkert om han kommer kunna spela till helgen.

Fanny Nilsson och Josefine Nilséns IFK Kalmar vann helgens match mot Borgeby med 3-1. Fanny Nilsson spelade inte på grund av en avstängning. Josefine Nilsén blev mållös och sedan utbytt i 79 minuter.

Det blev ny förlust för OAIK. 3-0 borta mot Skövde. Christopher Christensson spelade hela matchen när OAIK åkte på ny förlust. Olle Lindqvist kom in i den 58:e minuten. Men då ledde hemmalaget, Skövde, med 3-0. Nyförvärvet från GAIF, David Steglander, satt på bänken hela matchen.