Så slutar fredagens innebandymatcher

FBC Ungdom spelar hemma i sista matchen innan uppehållet. SSG beger sig över bron för derby mot CL98 i Kalmar sportcenter. ÖB-sporten går igenom förutsättningarna inför fredagskvällens två innebandymatcher.
Innebandy • Publicerad 23 november 2018
Ska första derbypoängen komma för SSG borta mot CL98?
Ska första derbypoängen komma för SSG borta mot CL98?Foto: Magnus Jansson

Division 1, herr

FBC Kalmarsund Ungdom (7) - Växjö IBK U (5)

Kommentar: Tre raka matcher utan seger har gjort att FBC halkat ner i tabellen efter sin fina inledning. Nu väntar sista matchen innan ett par veckors uppehåll när Växjö, en poäng före i tabellen, kommer på besök till Färjehallen. SSL har uppehåll och hemmalaget har goda möjligheter att få ihop en slagkraftig matchtrupp och avsluta snyggt. 6-4.

Division 2, herr

CL98 (5) - SSG IF (6)

Kommentar: Derby mellan två nykomlingar som gått starkt under inledningen av division 2. Det unga och välskolade hemmalaget är två poäng före i tabellen och är obesegrat de fem senaste matcherna. En fartfylld och tät match lär vänta där SSG måste prestera på topp för att få med sig poäng. Gästerna har förlorat mot både Slätafly och Nybro under hösten. Ska vi säga oavgjort och första derbypoängen nu? 4-4.

Magnus JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.