Revansch för PAIF i tuff bortamatch

Mot Mörbylånga blev det stortorsk med 7-1. I lördags blev det revansch.
– Vi åkte dit för att ta en pinne, säger PAIF:s tränare, Torsten ”Torre” Luks.
Publicerad 21 maj 2018

Fotboll

Skönliret uteblev på Dampevallen. Det var en tillknäppt kryssmatch, där båda mål kom i första halvlek. Det storväxta Rockneby skickade långbollar mot PAIF’s straffområde medan bortalaget ville hålla tätt bakåt.

– Det var ett ställningskrig i nittio minuter. Hårda närkamper och ingen kom till något ordentligt anfallsspel. Det kunde gått hur som helst! De hade en fet chans på mållinjen och vi hade några lägen. Men resultat speglar matchen, säger ”Torre”.

Har ni gjort några förändringar sedan Mörbylångafadäsen?

– Nej inte riktigt. Och ärligt talat så vet jag inte vad som hände sist. Har inte hittat någon förklaring! Kanske var det matchen mot RM som tog musten ur oss. Det var tätt mellan matcherna då.

– Vi rycker upp oss helt enkelt. Vi har en helt annan inställningen och gör en krigarmatch. Danne (Eklund) i målet ska en eloge! Det ska även Hampus (Haug Johansson) ha! Han krigar och springer uppe på topp.

Det blev ett kortare avbrott i den sjuttiofemte matchminuten i samband med en tuff nickduell som resulterade i en skallskada på en Rocknebyspelare.

– Då samlade jag grabbarna och sa till de att stänga bakåt. Det blev sjukhusbesök och några stygn. Hoppas och tror det gick bra för han!

Gustav SchönSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.