Annons

Ölands värsta ”trashtalkare” tillbaka på ön

För ett par säsonger var han expert på ”trashtalk” inför matcherna mot just SSG, nu ansluter före detta Borgholms IBK-spelaren ”Adde” Johansson till klubben.
– Förra året med Nybro var kul men det är på Öland jag hör hemma.
Innebandy, div. 2 • Publicerad 5 juni 2018
"Adde” Johansson, före detta lirare och tränare för BIBK – nästa säsong i SSG. Här efter att ha överlistat Pontus Björk i ett derby 2016.
"Adde” Johansson, före detta lirare och tränare för BIBK – nästa säsong i SSG. Här efter att ha överlistat Pontus Björk i ett derby 2016.

– Jag har testat Färjestaden och Borgholm innan, så jag får väl testa SSG också, konstaterar ”Adde”.

– Det är såklart ett bra gäng i SSG, jag känner de flesta sedan innan. Sedan är det klart att det spelar roll att de gick upp i tvåan. Jag har kollat runt lite, men att spela i en lägre serie med Borgholm känns inte så kul.

Annons

Det var lite tjafs 2016 när du kallade SSG för ”gubbar” bland annat, inga problem med att gå dit nu?

– Det märker jag väl när jag kommer dit, haha. Nä, jag tror nog dem förstod att det var psykningar. Men det där med gubbar behöver jag ju inte ta tillbaka ens, för de är ju lite äldre i laget, haha.

”Adde” lirade förra säsongen i Nybro IBK i division 2 och gjorde elva pinnar på 22 matcher. Året innan blev det 14 mål och åtta assist för Borgholms IBK i tvåan när han var spelande tränare.

Du har spelat i alla lag snart ju, vem ska du trashtalka nästa säsong?

– Ja du, CL98 är ju inte kul, för det är ju bara småttingar. Det blir nog till att psyka de gamla lagpolarna i Nybro. Men sedan har vi Slätafly i serien också ju, speciellt dem skulle jag säga!

Måste ha varit trist i medieskuggan på fastlandet?

– Verkligen! Jag har inte haft något att göra, tappat massa följare på sociala medier som jag måste jobba upp nu igen.

Det är tredje spelaren från gamla BIBK–gänget som ansluter till kommande säsong, sedan innan Anton Petersson och Felix Jotarv.

Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons