unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Öland
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

”Ölands bäste” gör comeback på Lunden

Viktor Olofsson är tillbaka på Glömmingelunden efter sin ironmansatsning.
Samtidigt tappar laget Victor Grusell under vårsäsongen.
– Tanken är att han ska komma tillbaka till hösten, säger Tobias Bengtsson.
Viktor Olofsson gör comeback i GAIF-dressen.
Viktor Olofsson gör comeback i GAIF-dressen.

Glömminge-Algutsrums Viktor Olofsson blev utsedd till Ölands bäste fotbollsspelare 2015, 2016 och 2017. Förra året tog han en paus för att lägga fullt fokus på sin ironmansatsning, men nu är 24-åringen tillbaka på Glömmingelunden.

Olofsson syntes till redan under inomhussäsongen och har nu gett GAIF-ledningen ett glädjande besked gällande utomhussäsongen också.

– Det är klart att det är guld att få in en sån spelare som ”Ville”, säger tränaren Tobias Bengtsson.

En Viktor ansluter och en annan Victor kommer lämna. Åtminstone tillfälligt. Mittbacken Victor Grusell ska göra praktik i Stockholm från och med mars och kommer troligtvis missa hela vårsäsongen.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på olandsbladet.se, appen MinÖlandsbladet och e-tidning tis, tors, lör. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 99 kr)

– Tanken är att han ska komma tillbaka och spela med oss under hösten. Men vi får se vad som händer. Det är jobbsituationen som styr där.

Hobbe Regebro och Hampus Larsson har lämnat för Ängö, plus att målvakten David Salomonsson har lagt handskarna på hyllan.

Utöver Olofsson finns fem spelare på pluskontot: Emil Svensson, Trekanten, Daniel Serell, Alstermo och Kalmar AIK-trion David Steglander, Karl Axelsson och Mostafa Mohammadzada.

Bortsett från tidigare nämnda förändringar så räknar Bengtsson med att behålla hela truppen från 2018.

– ”Mogge” (Morgan Westerlund), Petter (Ernberg) och Linus (Runesson) har inte kört något inomhus men är redo nu. Jag har inte hört någonting annat än att alla kommer köra på.