Annons

Ögat kan sätta stopp i viktiga mötet

Innebandy, SSL herr • Publicerad 25 november 2019
Kevin Björkström är optimistisk och hoppas på spel mot Helsingborg på onsdag, trots sin ögonskada som han ådrog mot Falun.
Kevin Björkström är optimistisk och hoppas på spel mot Helsingborg på onsdag, trots sin ögonskada som han ådrog mot Falun.Foto: Magnus Jansson

Kevin Björkström spelade inte sista perioden mot Falun efter att ha fått en boll i ögat. FBC-backen tvingades istället uppsöka sjukhus där en blödning konstaterades, skriver Barometern.

Nu är Björkström ett något osäkert kort inför onsdagens viktiga streckmöte borta mot Helsingborg, där 30-åringen gjort en säsong tidigare i karriären.

Annons

– Kan jag se okej på vänster öga så kör jag. Jag tänker i så fall använda ett par ”glajjor” de kommande matcherna. Skulle jag råka ut för en ny bollträff eller en armbåge mot ögat så kan det bli värre, säger Kevin Björkström till tidningen.

Inför matchen skiljer det en poäng mellan tabellåttan Kalmarsund och nian Helsingborg i positionerna på varsin sida av slutspelsstrecket.

Magnus JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons