Annons

Ödesperioden fortsätter - GAIF jagar första pinnarna

Fotboll, div. 4 herr • Publicerad 8 september 2020
Gustav Bäckstedt och GAIF spelar en otroligt viktig bortamatch mot bottenkonkurrenten och nästjumbon Ängö, som ligger en poäng framför i tabellen.
Gustav Bäckstedt och GAIF spelar en otroligt viktig bortamatch mot bottenkonkurrenten och nästjumbon Ängö, som ligger en poäng framför i tabellen.Foto: Magnus Jansson

Division 4, herr

Tisdag: Ängö BK (11) - GAIF (12)

Kommentar: Man kan använda många laddade uttryck för att beskriva vikten av det här bottenmötet. Nu måste verkligen GAIF börja ta poäng.

Precis som i förlusten mot Påryd senast så har jumbon spelat bra i många matcher, men noll poäng och 4-20 i målskillnad över sex omgångar skvallrar om att laget har enorma problem i de avgörande lägena såväl defensivt som offensivt. Här tror vi ändå på en islossning och årets första trepoängare. 1-3.

Magnus JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons