Annons

Mållöst för RM trots stark första halvlek

Efter en bra första halvlek och en något sämre andra kunde slutresultatet skrivas till 0–0 när RM tog emot Ronneby på lördagen.
– Jag är hyfsat nöjd, men jag kanske känner lite att vi borde ha satt något av våra lägen i första halvlek, säger RM-tränaren Julius Sääf.
FOTBOLL, DIV. 2 • Publicerad 28 april 2018 • Uppdaterad 30 april 2018
Hanna Hedfors gjorde en stark insats i RM-försvaret mot Ronneby.
Hanna Hedfors gjorde en stark insats i RM-försvaret mot Ronneby.

Det var en tuff match på pappret som väntade RM när man tog emot fullpoängaren Ronneby på San Siro på lördagseftermiddagen. Och det blev inte bara tufft på pappret utan också där det verkligen gäller – på planen.

RM inledde bäst och hade en hel del lägen under den första halvleken, men utan att få dit bollen.

Annons

– Jag tycker att första halvlek var bra. Vi var spelförande och hade ett jätteläge att sätta 1–0, men det rensades på mållinjen av deras spelare, säger hemmatränaren Julius Sääf.

I andra halvlek jämnades spelet ut något och båda lagen skapade chanser. Men målen uteblev den här eftermiddagen.

– Vi hade en del chanser, men med lite flyt hade de kunnat få in en boll i andra också, så så här i efterhand är jag ändå rätt nöjd med matchen. Fast jag tycker samtidigt att vi kanske kunde ha satt något läge i första.

Var det någon som stack ut idag?

– Ja Hanna Hedfors i försvaret gjorde en jätteinsats. Hon vann alla löpdueller och närkamper.

Johan BjörlingSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons